قالب های فارسی وردپرس 24

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 24

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

تکنیک‌های افزایش ترافیک سایت

همانگونه که می‌دانید یکی از موثرترین راه‌های بهینه سازی سئو سایت و افزایش رتبه در گوگل، اخذ بک‌لینک از سایت‌های معتبر می باشد. ولی لینک‌سازی پروسه  نزدیک  معضل دارد که در مقالات قبلی به آن اشاره کردیم. به همین‌منظور در این نوشتار آموزشی قصد داریم الی طریق های دیگری را به شما معرفی نماییم که کمک آنها بتوانید ورودی سایت خود را از راه موتور جستجوی گوگل افزایش دهید. البته به این معنا نیست که از لینک‌سازی فراموش کنید.

افزایش شدامد سایت بدون لینک سازی

همانگونه که گفتم سئو به دو روش سئوی درونی (On-page SEO) و سئوی خارجی (Off-page SEO) اتمام می شود. سئو درونی دربرگیرنده مواردی مانند کیفیت تولید محتوا، ساختار لینک‌ها، لینک‌سازی درونی و غیره می باشد که تمامی مربوط به کار و جنبش های درون سایت است و بدست مدیر سایت صورت می‌گیرد. ولی در مقابل سئو بیگانه شامل تکاپو های بیرونی سایت می باشد، بعنوان نمونه تکاپو هایی مثل لینک‌سازی بیگانه و کار و جنبش در شبکه های اجتماعی، به سئوی Off-page یا سئوی بیگانه مربوط می شود. طبیعی است که تسلط بر هر دو نوع و اتمام اصول آنها امری بایسته است، اما بدون گمان لینک‌سازی خارجی صحیح می تواند زودتر ما را به نتیجه برساند. با این حال سئو حائز اهرم های متعددی برای جذب بازدیدکننده و افزایش ترافیک می باشد که حتی بدون لینک‌سازی شدنی است.

در پیوستگی منظور داریم داریم مواردی را شناسایی کنیم که بهینه‌ترین سایت‌ها نیز باید کمینه در چند باره از آنها قوی عمل کرده باشند.

مقالات جامع و کامل
حدود 6% از نتایج صفحات جستجوی گوگل شامل مقالات جامع و کامل (In-depth articles) می شود. مقالاتی که شامل 2 الی 5 هزار کلمه می باشند. در حالی که این رقم چندان بزرگ به عقیده نمی رسد، ولی زمانی که یک نوشتار نمره با کیفیت بودن را گرفتن می‌کند، می توان گواه افزایش چشمگیر ترافیک از سمت گوگل بود. چنانچه یک مقاله جامع، باکیفیت و خصوصا منحصر به فرد بنویسید، براحتی می تواند ترافیک وب‌سایت‌تان را اغلب از 10% ارتقاء دهد.

پس زیاد مهم است لغایت بتوانید بر موضوعی که درباره آن مطلب می نویسید، تسلط داشته باشید. در این خصوص پیشنهاد می‌کنیم مقالات و آموزش های پیوسته با بازاریابی محتوا را دنبال کنید.

In-depth articles

همچنین لازم است الی مقاله ای که ارائه می دهید، برای بار نخست مجانی باشد و بصورت کامل در دسترس کاربران پیمان بگیرد.

از نشانگرمقاله Schema.org برای فهم بهتر ساختار درونمایه بدست گوگل بهره‌گیری کنید.

بهبود خوشنودی کاربران
تجربه‌ی افزایش سئو وردپرس ثابت کرده است که خوشنودی کاربران روی رتبه گوگل زیاد تاثیر گذار است.

در مطلب معرفی الگوریتم پاندا گوگل متوجه شدید که قصد و تمرکز این الگوریتم وارسی بر کیفیت درونمایه می باشد، از سوی دیگر الگوریتم رنک برین یا رتبه بندی بر اساس هوش مصنوعی، میزان خوشنودی کاربران را تحلیل می‌کند.

اینکه چگونه گوگل میزان رضایت کاربران را تحلیل میکند بحث بسیار مفصلی است که در مقاله معرفی الگوریتم RankBrain روشنگری دادیم. اما بصورت کلی گوگل با بررسی نرخ کلیک در صفحه جستجو، مدت زمان ماندگاری در سایت، سرعت برگشت به صفحه نتایج جستجو و نرخ پرش یا بانس ریت به سرعت متوجه این سوژه می شود و به خوبی میزان خوشنودی کاربران از سایتتان را تحلیل می کند.

بعنوان نمونه همانگونه که در تصویر پایین مشاهده میکنید، در صفحه نتایج جستجو می تواند این رخداد رخ دهد که واپسین لینک جای نخستین لینک را بگیرد. بعنوان نمونه کاربر وارد لینک اول می شود، حال به گرد از دلایلی که نباید رخ دهد، همانند کندی سرعت سایت یا محتوای کوتاهی و غیره، کاربر سریعا روی دکمه بک کلیک کرده و به صفحه نتایج جستجو مفتوح میگردد. در این حالت می گوییم Pogo sticking رخ داده است.

همچنین بخوانید:  تعلیم مقدماتی الی مترقی سئو - دوره «دکترای سئو»
بدترین اتفاقی که برای یک سایت می تواند در صفحه نتایج جستجو رخ دهد این حالت است. پس از اینکه کاربر از سایت اول (که در لینک 1 گوگل قرار دارد) بیرون می شود، روی لینک دوم کلیک میکند، مجدد Pogo Sticking رخ می دهد، یعنی باز هم به انگیزه عدم خوشنودی به روی دکمه Back کلیک کرده و به صفحه نتایج جستجو باز می گردد و به سایت سوم که می رسد وارد لینک شده و مدت زیادی را در آن سایت سپری می کند. این حالت در شمار بالا که رخ دهد، گوگل متوجه می شود که سایت سوم محبوبیت اکثریت دارد.

Pogosticking

باز هم تاکید می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله مربوط به الگوریتم رنک برین را در سایت ما مطالعه کنید.

استفاده از اسنیپت ها (Rich snippet)
اگر به قسمت Structured Data در پنل سرچ کنسول گوگل مراجعه کنید، می توانید ببینید که گوگل از مقالات، محصولات، رویدادها و سایر مواردی که روی وب سایتتان پیمان گرفته است؛ چه شمار را شناسایی کرده است. در راستی با به کارگیری Rich snippet ها در قالب وب‌سایت خود، مفهوم ریزبین هر درونمایه را به گوگل می رسانید. بعنوان نمونه یک شماره می تواند، یک شماره عادی باشد و یا یک شماره تلفن، برای اینکه گوگل مفهوم آن را متوجه شود، لازم است لغایت توسط اسکیما (Schema) این را به گوگل بفمانید.

وقتی که از ریچ اسنیپت ها بهره‌گیری می کنید، علاوه بر اینکه محتوای سایتتان بهتر توسط گوگل فهم شده و این خود مایه انجام جستجو های دقیق‌تر می شود، باعث تمایز لینک سایت شما در صفحه نتایج جستجو می شود که در پایان منجر به افزایش نرخ کلیک (CTR) می شود.

RichSnippet

گوگل به طور همیشگی درحال اشاعه اسنیپت های غنی است که در صفحه نتایج موتور جستجو نشانه می دهد؛ از جمله ریچ اسنیپت هایی برای وقایع، آهنگ‌ها، ویدیوها و غیره که هر روز می توانیم آنها را در صفحه نتایج جستجو مشاهده کنیم.

بهینه سازی ویدیو
زمانی که از اسنیپت های ویدیویی استفاده می کنید، زودتر از هر اسنیپت دیگری در صفحه نتایج جستجو نمایش دیتا می شود و در صفحه نتایج جستجو، چشم نیز بی درنگ به سوی ویدیو معطوف می شود. نیازی به توضیح نیست، چراکه به نکویی می نا درک کرد که سخیف نمایش به شکل زیر، به چه میزان در افزایش CTR کارساز است.

Video Results in SERP

با به کارگیری نشانگر Schema.org و سایت مپ XML می توانید سایز تصویر ویدیو که در صفحه نتیجه موتور جستجوگر ظاهر می شود را تعیین کنید. از آنجایی که سایز و تصویر ویدیو روی تعداد کلیک ها کارایی دارد باید در برگزیدن خود دقت داشته باشید. البته در وردپرس افزونه هایی وجود دارد که براحتی می توانید اسنیپت ویدیو را به مطالب خود بیافزایید.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.